64
64
64
64
64
64
64
64

NYHED - 5. September 2016

Målet er stadig inden for rækkevidde...

Lørdagens hektiske dag på Padborg Park gav ikke det udbytte for Frederik Vesti, som han havde håbet på. De to heats gav en 4. plads og en 3. plads. Og selvom han kom på podiet i sidste heat, var hans nærmeste konkurrent på podiet i begge heats. Det betød at konkurrenten halede lidt ind på Frederik i forhold til det samlede mesterskab.

Frederik er stadig foran, og giver ikke op før sidste omgang er kørt. Sæsonens sidste afdeling i dette års mesterskab køres i weekenden den 8.-9. oktober på Padborg Park, så banen sidder frisk i erindringen.

-“Det var lidt som om vi manglede den sidste fart på toppen. Og det har vi nu en måneds tid til at få arbejdet med.”

Ned- og optur for Frederik

Det var et meget sammenpresset program der mødte Team Vesti Motorsport på Padborg Park. Førermøde træning, tidtagning og to heats skulle afvikles fra kl. 11.40 til kl. 19.20. Et program der normalt er fordelt over 2 dage, så der var hektisk aktivitet i teltet.

Træningen forløb fint, og bilen føltes god. Tidtagningen var som sådan også ok, men det var tydeligt at feltet var blevet tættere end tidligere. For selv med en ganske fin tid, endte Frederik som P5.

Frederik kæmpede flot i første heat, men der manglede lige det sidste til at nå toppen af feltet. Han kæmpede om 3. pladsen med den direkte konkurrent til den samlede 3. plads i mesterskabet. Frederik måtte desværre, efter flotte kampe, afgive 3. pladsen i heatet.

I heat 2 var farten lidt bedre. Banen var blevet lidt køligere, og det passede Frederik fint. Igen leverede han flot reklame for klassen, i kampen mod sin nærmeste konkurrent. Men denne gang var det kampen om 2. pladsen der stod på spil. Igen var det dog Frederik der måtte se sig slået. Og da konkurrenten begge gange endte én plads over Frederik, halede han samlet set lidt ind på Frederik. 

Fuld fokus på nuet.

Frederik er klar til at forsvare sin placering med næb og klør. Så nu sættes alt ind på at finde den sidste fart inden sidste afdeling. Således har Frederik besluttet sig for, slet ikke at tænke på næste sæson, før denne sæson er helt overstået.

Han har en måned til at trimme bilen, og forberede sig mentalt og fysisk så godt som muligt. Og han har alle muligheder for at forberede sig optimalt. I den kommende uge tager han på besøg hos sin fysiske træner for at lægge et program for den næste måned. Der vil også blive testet i bilen inden næste løb. 

Frederik ser frem mod sæsonafslutningen og garanterer at der bliver flot race, han er meget optimistisk i forhold til at trække det længste strå i kampen om DM bronze.