64
64
64
64
64
64
64
64

NYHED - 10. October 2016

Frederik fortsætter mod målet

Weekenden på Padborg Park er slut. Det gik ikke helt som håbet, til trods for flot kørsel af Frederik. Selvom Frederik og teamet gerne ville have sluttet sæsonen af med en sejr, så er man nu alligevel godt tilfredse med den viden og læring der har været i den sidste afdeling af sæsonen.

Weekenden gav en én 2. plads og to 4. pladser. Det var utrolig tætte løb, der virkelig gav publikum valuta for indgangsbilletten. Man kan roligt sige at der blev øvet ret meget i overhalinger i denne weekend. Samlet betød det at Frederik sluttede på en 4 plads i Danmarksmesterskabet. Og som feltets absolut yngste deltager, er det et super godt resultat som rookie.

Arbejdet i kulissen

Som skrevet tidligere, så har Frederik været i Italien for at teste Formel 4, hvilket resulterede i ikke mindre end to konkrete kontrakttilbud. Dem arbejder teamet videre med i de kommende uger, for at finde det helt rigtige til Frederik. Begge tilbud er gode, så der er noget at tænke over.

Samtidig håber man at det kan planlægges således at man kan komme til, også at køre den danske Formel 4 serie. Og det er klart at det vil betyde en del rejseaktivitet, men det er Frederik vant til, så det er ikke en bekymring. Han er også vant til at skolearbejdet skal passes, og at lektierne skal laves ind i mellem arbejdet som racerkører. I de næste par måneder kan der blive givet fuld gas på skolearbejdet, indtil den nye arbejdsgiver kalder Frederik på arbejde. Og samtidig er der masser af fysisk arbejde der skal laves, og masser af timer i simulatoren der skal køres.

Frederik siger tak for en god sæson

Det har været en fantastisk sæson! Der har været fart over feltet, og Frederik har ikke haft mange fridage. Men han elsker det sådan. Han og hele team Vesti Motorsport ønsker at sige tusind tak for en rigtig god sæson, der i stor grad har formet Frederik til en mere fuldendt og komplet racerkører