64
64
64
64
64
64
64
64

NYHED - 27. January 2014

Vesti Motorsport gør klar til sæson 2014

Vesti Motorsport tager i sæson 2014 skridtet op af rangstigen og tager imod nye udfordringer ved at deltage i de to hårde klasser Rotax Junior og KF-Junior.

Med sæson 2013's flotte resultater fra den unge jyde Frederik Vesti, der igennem hele sæsonen formåede at markere sig i toppen af de to klasser Rotax Mini og Cadett Junior, herunder 2x Danmarksmesterskaber og 1 Nordisk mesterskab i bakspejlet er der lagt op til endnu en spændende sæson i 2014.

Frederik Vesti rykker i sæson 2014 op i de to prestige fyldte klasser KF-Junior og Rotax Junior, hvor de væsentligste forskelle fra sæson forinden er et større chassis og en noget hurtigere motor. Trods Frederiks kun 12 år, er han parat til at tage udfordringen op, imod konkurrenter der kan være adskillige år ældre end ham.

Den væsentlige forskel ved oprykningen til junior klasserne vil være, de væsentlig hurtigere motorer og det større chassis. Frederik Vesti bliver dog i de vante Tony kart rammer, da han ligesom de forgange år, endnu engang har lavet aftale med både DKC og RS-Competition. Frederik vil for tredje år i træk, være at finde hos RS-Competition til Rotax løbene hvor han efter to succesfulde år i Rotax Mini nu tager skridtet op og prøver kræfter med Junior klassen.

Rotax Junior klassen er dog ikke sprit ny for Frederik, da han til sidste afdeling af DM 2013 allerede havde sikret sig titlen i Mini, og ville have en forsmag på hvad der ventede ham i 2014 - Frederik klarede det med bravur, og kørte en flot 3. plads hjem i sit første Junior løb.

Vesti motorsport er fortrøstningsfulde imod sæson 2014 i Rotax Junior, og har som mål at blande sig i toppen i hele sæsonen. Sæson 2014 byder også på DASU løb, hvor Frederik vil deltage i både Dansk Super Kart og DASU talent cuppen i KF-Junior klassen. Frederik vil hele sæsonen igennem være at finde hos RS-Competition, men vil sideløbende have et tæt samarbejde med DKC - Dansk Karting Center som Frederik til sæson 2014, har lavet en sponsor aftale med.

Oprykningen til KF-Junior vil blive en ny stor udfordring for Frederik, på grund af det store chassis, blødere dæk, en meget kraftigere motor og nogle ældre konkurrenter med mere erfaring. Frederik ser frem til den store udfordring, med gå på mod og en enorm vilje.

Vesti Motorsport har trods debut sæsonen, et mål om at kunne blande sig i toppen af det stærke felt. Forberedelserne til sæson 2014, startede allerede for teamet i efteråret 2013 hvor Frederik og mekaniker Peter Vesti flere gange tog turen til Vojens, for at teste den ny indkøbte KF-Junior kart. Efter de første ture i den større og kraftigere kart, er Frederik og teamet fortrøstningsfulde og kan slet ikke vente med at komme i gang med at køre race.

Sæson forberedelserne i 2014, står blandt andet på en team tur til Malaga i Spanien i uge 5 med RS-Competition. På denne tur skal Frederik teste både Rotax Junior og KF-Junior. Vesti Motorsport ser frem til denne tur, som skal få Frederik ind i rytmen, og være 100% klar til sæson start.

Sæsonforberedelserne indeholder, hvis kalenderen hænger sammen også en tur til italien i uge 7 for at teste KF-junior på de to store baner Casteletto og Lonato, dette er dog ikke fastlagt endnu. Vesti Motorsport ser frem til sæson 2014, og glæder sig til nye udfordringer.

Det er et top motiveret og yderst seriøst team, der til foråret ruller ud på de danske baner for at forsøge at fortsætte succesen fra sæson 2013. Frederik og teamet ser frem til at møde nye som gamle konkurrenter, og ser frem til endnu et år med godt race på de danske gokartbaner.