64
64
64
64
64
64
64
64

NYHED - 9. September 2014

Sejr, show og champagne

Der blev trykket af for fuld udblæsning, både på gokartbanen og på sejrspodiet, da Frederik Vesti d.7.september kunne føje både en 1.plads i Dansk Superkart over 12 afdelinger og en 2.plads i Talentcup over 6 afdelinger til rækken af årets store sejre i karting.

Der var fest og ballade til den helt store guldmedalje og det var især pigerne, der måtte holde for, da champagnepropperne røg og sejrsrusen for alvor tog over Sejrsjubelen, knaldet fra propperne, de flygtende pigers hvin, publikums hujen og gentagne applaus til de mange dygtige kørere, både drenge og piger, var med til at sætte et farverigt punktum for en fantastisk og begivenhedsrig dag på banen.

En let støvregn af børnechampagne drev hen over de nærmeste tilskuere, mens drengene slap kådheden løs. Befriende og livsbekræftende, ovenpå en række løb, hvor alle har været dybt koncentrerede og kørt deres allerbedste.

For her vil alle være vindere og lykkedes det ikke i dag, lykkes det næste gang. De er fightere og går efter sejren. Karting er en livsstil og familierne mødte også talstærkt op ved præmieoverrækkelsen. De har været der hele tiden, i familielejren, i klargøringsteltene, i startfeltet, på tilskuerpladserne og bag trådhegnet, hvor kørerne modtages efter løbet. Der er fuld opbakning hele tiden og det er helt nødvendigt.

Frederik Vesti kører løb i 21 weekender på en sæson – foruden træningsweekender, løb og styrketræning. Man skal være dedikeret og målrettet. Intet under, at sejren skal fejres, når endnu et mesterskab og endnu et flot resultat er opnået. Glæden var fuldt til stede og meget synlig på en god søndag i Søndersø – og den blev delt!