64
64
64
64
64
64
64
64

NYHED - 28. March 2014

Netværk med målsætning

SMP Business Club’s Gruppe 2 mødtes for første gang torsdag eftermiddag i Racehall til nogle timers adrenalinpumpende action og effektivt netværk.

Efter en kort velkomst viste ét af Skov Motorsport Promotions’ talenter, Frederik Vesti, sine evner frem på Racehall’s bane med sin nye Tonykart fra RS Competition. Der var stor respekt for den 12-årige kartkørers talent bag rattet.

Kan man netværke effektivt uden en målsætning? Ikke ifølge netværksfacilitator Flemming Damgaard, der holdt et kort oplæg omkring S.M.A.R.T.-målsætningen (Specifikt, Målbart, Attraktivt, Realistisk, Tidsbestemt), hvorefter deltagerne selv fik til opgave at lave og præsentere en SMART målsætning for deres medlemsskab af SMP Business Club.

Om der var formuleret en målsætning for første afdeling af gokart-mesterskabet, vides ikke, men der blev gået til stålet, da netværksmedlemmerne blev til racerkørere for en stund. Efter 30 minutters race kunne Henrik Kristensen (Lyskoncept) køre over målstregen som vinder, foran Michael Bergmann (Akaprint) og Flemming Skov (Sæbecompagniet).

I The Diner var der gjort klar med spareribs ad libitum, og der blev diskuteret ideallinier, forretninger og hyggesnakket mens maden blev indtaget i de hyggelige rammer.

Aftenens netværksarbejde blev til en ekstraordinært aktiv indsats for medlemmerne. Efter at have hørt en kort fortælling om hvert medlem, blev der booket kaffemøder til den store guldmedalje. På små 15 minutter blev der aftalt i omegnen af 40 kaffemøder mellem medlemmerne. Herefter stod den på “hyggenetværkssnak” i små grupper rundt om cafebordene.

En god debut for SMP Business Club’s Gruppe 2 - næste gang bliver det spændende at høre hvad der kom ud af møderne rundt omkring.