64
64
64
64
64
64
64
64

NYHED - 30. December 2014

Fabrikskontrakt til Frederik Vesti

Det er med største fornøjelse, at Skov Motorsport Promotions nu endelig kan offentliggøre at en af vores profiler, nemlig 12 årige Frederik Vesti, har underskrevet en fabrikskontrakt med en af verdens førende gokart producenter Energy Corse, som har flere EM & VM-titler på CV’et samt et utal af sejrer og topplaceringer på den internationale karting scene.

Frederik har de seneste sæsoner været meget dominerende i dansk gokart og vundet ikke mindre end 4 DM-titler og 2 NM-titler på bare 3 år. Frederik og hele teamet bag er meget glade og stolte over, at det nu er lykkedes at få istandsat en aftale, hvor Frederik får de bedste betingelser for at opnå et international gennembrud i 2015, hvor han i en alder af 13 år bliver gammel nok til at få en international licens.

Aftalen med Energy Corse er kommet i stand, efter at Frederik flere gange hen over efteråret har været i Italien for at teste for teamet, og hver gang imponeret med sine hurtige omgangstider og gode tilbagemeldinger til teamet. Frederik er samtidig den yngste dansker nogen sinde som har underskrevet en fabrikskontrakt, hvilket er imponerende og meget velfortjent.

I den kommende sæson får det unge talent en travl hverdag, allerede i 4 starter sæsonen på Laconca banen i Syditalien, hvorefter der venter mange testkilometer og løb. Frederik skal deltage i WSK, VM, EM, tysk mesterskab samt flere udvalgte løb. Om der bliver mulighed for at opleve Frederik køre i Danmark er endnu uvist, og i tilfælde af dette bliver der tale om et eller flere DSK løb.

Også TV2 har bemærket, at der er tale om et talent ud over det sædvanlige. Der har i dag været et indslag i TV2 Sporten med Frederik Vesti både kl. 17.00 og kl. 18.00.