64
64
64
64
64
64
64
64

NYHED - 12. April 2013

Morten Dons fik debut i GT-racing

Lørdag d. 23. marts fik Morten sin debut i en GT racerbil. Udover at det var Mortens debut, så var banen også helt ny, men bestemt ikke ukendt.

Banen var nemlig den legendariske Spa-Francorchamps i Belgien, der er en af de bedste og mest udfordrende baner i Verden og som bl.a. anvendes til Formel 1.

Ikke nok med at banen skulle være udfordring nok i sig selv, så gjorde vejrforholdene det bestemt heller ikke nemmere. Vinteren havde nemlig endnu ikke forladt Belgien, så det meste af dagen bød på snebyger og en våd asfalt.

Morten var dog stadig helt oplagt og så utroligt meget frem til at komme ud og køre sine første meter i den nye 2013 sæson. Bilen som Morten kørte i, var en Ginetta GT5 som med sin vægt på blot 800 kg til de knap 170 hestekræfter, er en lille og særdeles hurtig racerbil.

Dette var første gang at Morten sad i Ginetta'en, første gang i en racerbil med tag, og første gang i en højrestyret bil. Der var dermed masser af nye ting at forholde sig til, men Morten gik som altid til tingene med respekt og byggede derefter mere og mere fart på.

Selvom at forholdene var vanskelige og Morten havde mange nye ting at lære, så gjorde han det dog alligevel rigtigt godt og imponerede flere af de andre på banen.

Nu skal de sidste samarbejdsaftaler og sponsorer blot på plads, før at Morten er klar til at offentliggøre hvad 2013 sæsonen byder på. Der vil snarest komme en opdatering og offentliggørelse på hjemmesiden, så følg med!