64
64
64
64
64
64
64
64

NYHED - 4. June 2013

Der blev netværket, racet og bygget i Lego

Der blev netværket, racet og bygget med Lego-klodser i Racehall tirsdag eftermiddag og aften. SMP Business Club afholdt sit andet netværksevent i den aarhusianske gokarthal.

Det var også denne gang Flemming Damgaard som hjalp deltagerne igennem den svære kunst at netværke effektivt, og der var også plads til små overraskelser i hans oplæg. Blandt andet blev det bevist, at man ikke altid skal dømme andre på udseendet…

På asfalten gik det igen løs, denne gang med hele to professionelle kørere på banen. Morten Dons og Nicolaj Møller Madsen startede bagerst i feltet, men fik naturligvis kørt sig op til de to bedste placeringer - som gæstekørere gjaldt deres placeringer ikke, og dagens vinder blev ingen ringere end Kim Gripping (Gripping Media/Zétera) foran Lasse Rolighed (KPMG) og Michael Bergmann (Akaprint).

Efter et godt og solidt måltid i The Diner kunne en flok mætte deltagere læne sig tilbage og høre Jesper Volk fra Volk Education fortælle om sin virksomhed og deres produkter. Troede de. I stedet blev det til en lille times underholdende og lærerig fortælling og teambuilding, hvor deltagerne på hold konkurrerede om at bygge det højeste Lego-tårn. Efter en første runde som gav nogle ret forskellige resultater, lykkedes det at lave markante forbedringer efter en lille peptalk og assistance fra Jesper.